Monday, January 17, 2011

hari-hari yang membosankan...

tak dak keje..makan and tido jadi rutin harian..haha..bile aku nak gemuk neh??

Monday, November 29, 2010

SPM Examinations Challenge!

Hi...looks like long time no see here...I'm so sorry because I'm very busy with my study...Anyway, now is the time that I really afraid off...It's SPM weeks! So far, I've already done my papers with happily and I hope I'll get what I dreamed..5 more subjects to go...PAI, AddMath, Physic, Chemistry and Biology..Wish me all the best and Good Luck, guys!

Lots of Love from,
AMIRUL SYAZWAN

Saturday, January 23, 2010

my birthday!!

Wish me for my 17th birthday on this 26 January!!!!

Saturday, November 21, 2009

cuti itu kemestian bagiku..

hello...
yezz!!
cuti sudah bermula!!!
happy sangat sangat dapat balik
anyway, ape rancangan mase cuti nie??
syazwan banyak gak plan..
but, the most important is study coz next year syazwan da naik form 5..
haha...
tak sabar sabar lagi nak naik form 5..
banyak gak lah homework yang dah dibekal kan oleh guru guru syazwan yang sangat disayangi tue..
huhu...
cadangnyer nak pergi holiday kat kelantan pas raya nanti..
amacam??
okey tak??
even kat sane musim BANJIR sekarang nie, syazwan teringin gak nak pergi sane...
mesti best kan dapat pengalaman baru kat tempat orang...
huhu..
k lah...
syazwan nak gerak dulu..
jap lagi nak balik kL..
huhu..
best nyer!!!
KL, TUNGGU AKU!!!!

Wednesday, November 11, 2009

menghitung hari untuk pulang..

salam sejahtera...
ape khabar sumer?
da lame kan syazwan tak tulis kat blog nie kn??
huhu..
actually hari nie br abeh exam physics..
susah gile..
tapi leh la jwab gak..
hurm..
semakin hari, semakin dekat mase untok pulang bercuti..
huhu..
syazwan dah tak sabar2 nak balik...
bosan nyer hidup duk kat sini..
kat umah nnt, leh la gak happening ckit..
haha...
stiap hari kat sini, ade jer la msalah yang datang..
pening gak syazwan nak fikir pasal sumer tue...
anyway...
bile bile lagi nanti, syazwan tulis lagi..
ade keje lak nak wat..
hai..
penat nyer..
huhu..
k..
bye...

Saturday, November 7, 2009

Cita - citaku...

Hurm...
now syazwan nak kongsi ckit pasal cita-cita syazwan laa..
for your information,
syazwan memang sangat-sangat bercita-cita nak jadi seorang steward.
memang sejak kecik lagi cita-cita tu da tertanam kat dalam diri syazwan..
cume syazwan harap la nanti lepas syazwan da abeh study, syazwan memang nak sangat-sangat apply steward..
hurm..
syazwan pon baru abeh tengok cite awan dania siri 2 td...
obses sangat dengan kehidupan di atas awan tue...
bile tengok cite tue, ter'berangan' lak cam kite yang jadi cam steward tu..
huhu..
slalu kalu balik kL, syazwan suke sangat kuar pergi kL sentral..bukan ape pon,
just best dok tengok-tengok pamugara-pramugari yang ade kat citu...
tebayang-bayang macam kite lak jadi pramugara tue..
hik3..
anyway, tu hanya cita-cita..
but, syazwan will make sure that one day my dreams will come true...
same-same la kite doakan yea...

setelah lame tak update blog ku..

hi..
salanm sejahtera..
hopefully everyone who read my blo in a very good conditions laa..
huhu..
hurm..
da lame kan syazwan tak tulis blog nie....
now actually now musim final semester examinations..
syazwan tak study sgt laa..
huhu..
busy ckit..
anyway, ade la jugak nak cover2 topic2 yg syazwan lemah nie...
hurmm..
20hb november nnt, syazwan start cuti skolah..
huhu..
but, memandangkan next year syazwan da nak SPM, syazwan kne la study btol2...
huhu..
hope sgt2 mse cuti nnt dpt la study ckit2..
hurm..
cadangnyer mse cuti nnt, syazwan nak tuisyen laa..
especially subjects yang melibatkan pengiraan cam add math, modern math, physics and chemistry...
tkot laaa..
tuk pengetahuan korang sumer,
syazwan nie actually "number phobiac"
hurm...
even pengiraan tue simple pon rase susah giler..
blank jer slalunyer..
anyway...
syazwan harapkan korang sumer tolong la doakan kejayaan syazwan especially next year erk..
wish me all the best for this final semester 2 test taw....
tahnxs, guys....