Friday, August 21, 2009

Happy Ramadhan..

Salam..
da lamer syazwan tak tulis kat sini..
hehe..
kat maktab tak sempat nak online...
cume sempat on facebook jerr..
skunk ni syazwan tengah cuti pertengahan semester 2
and today start puasa...
happy sgt dapat berpuasa kat rumah...
semalam syazwan balik umah naek bus yang maktab sediakan...
but, lambat la bus tu..
bosan gak la dok dalam bas..
hehe
syazwan dapat bus ngan kakak2 form5 n ader ckit2 budak lelaki form 4 and form 2...
best gak laa
syazwan kan terkenal dengan keperamahan dan kebisingan nya..
masa dalam bus tu mmg enjoy sgt2 dapat nyanyi2, jalan2 dlm bus n tgk movie...
syazwan harap diaorg happy dapat naik bus ngan syazwan..
mane tak nyer, kalu syazwan tak der, sunyi jer bus tue...
huhu...
hrmm..
hopefully cuti nie yang best laaa
anyway, syazwan akan update lagi blog syazwan dalam masa terdekat erk...
korang sumer jom la tgk gambar2 terbaru syazwan..
boleh bukak kat facebook n myspace.....
syazwan hope boleh dapat banyak lagi kenalan...
syazwan suke sgt cari ramai kawan..
huhu...
anyway..
k la...
jgn luper tgk my new pixs ang comment taw..
bye...

No comments:

Post a Comment